Când spui "te iubesc"?

Publicat de Adina on duminică, octombrie 28, 2012

Ai început un nou capitol pe plan sentimental. Totul pare să fie din ce în ce mai bine, ești parcă mai fericită ca niciodată, totul pare să capete un nou sens pentru tine. Te-ai îndrăgostit. Simți că emani doar iubire, privirea lui blândă este singura pe care o cauți printre razele soarelui de dimineață, brațele lui parcă făcute doar pentru tine sunt singurele ce le lași să îți acopere trupul gol când dormi.

Din păcate, pentru mulți oameni "te iubesc" a devenit o oarecare formă de salut, de încheiere a unei propoziții de suplinire a cuvintelor care nu mai pot fi rostite.
Sunt cupluri care își spun "te iubesc" încă de la primele întâlniri, există altele care așteaptă o anumită perioadă de timp să își exprime sentimentele prin aceste două cuvinte și exisă cupluri care poate nu și le-au spus niciodată.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să spuneți "te iubesc", visând că poate nu o veți mai spune nimănui altcineva, iar după o perioadă aceste cuvinte să nu își mai aibă rostul, să nu mai fie amintite, să nu mai fie simțite?

În câte cazuri ați și concretizat acest "te iubesc" și nu l-ați folosit ca o unealtă de manipulare?

Când spui te " iubesc"? Când te lași pradă tuturor emoțiilor și sentimentelor gingașe care te cuprind sau când acest "te iubesc" nu e decât o confirmare a voastră ca și cuplu, ca și stabilitate? Cât de des spui "te iubesc"? Cu fiecare ocazie când chipul lui apare în fața ta, sau când ai făcut ceva pentru acest "te iubesc"?

1 comentarii:

Comment by addicted on 30 octombrie 2012 la 08:23

Anumite persoane arunca " te iubesc " -ul de ca si cum ar fi un nimic, o spun prea repede si apoi se razgandesc; altii nu realizeaza ca fac o confuzie si ca ceea ce simt nu e de fapt iubire si din nou spun " te iubesc ".
Eu spun te iubesc toata ziua pentru ca toata ziua o simt, spun cand imi vine, cand ma tine de mana, cand sta cu, capul pe pieptul meu si realizez ,din nou, ce "lucru" important am, de fiecare data cand inchidem telefonul... Mereu ne-o spunem pentru ca mereu o simtim! La noi nu functioneaza principiul " ce e prea mult strica " daca ceea ce simtim e adevarat.

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...