Legi sexuale ciudate

Publicat de Adina on vineri, august 10, 2012

Lumea în care trăim e una destul de ciudată, așa că unele legi sexuale se adaptează perfect.
Haideți să vedem despre care anume este vorba :)





1.Un ginecolog care profesează în Bahrain nu are voie să examineze organul genital al femeii privindu-l direct, ci prin intermediul unei oglinzi.
 2.În Cali, Columbia, atunci când o femeie face sex pentru prima dată, pe lângă faptul că trebuie să fie neapărat măritată, mama ei trebuie să fie prezentă în cameră, pentru a fi martoră la act.
3.În Liban, un bărbat are voie să facă sex cu animale atât timp cât acestea sunt femele. În caz contrar, acesta riscă să fie pedepsit chiar cu moartea.
 4. În Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea.
 5.În statul american Wyoming este împotriva legii să ispiteşti sau să ajuţi o persoană care are sub 21 de ani să se masturbeze.
 6.Tot în Wyoming, la Newcastle, este interzis sexul la supermarket, în faţa congelatorului de carne.
 7.În Minnesota un bărbat nu are voie să facă sex cu soţia dacă respiraţia acestuia miroase a ceapă, usturoi sau a sardine. Dacă femeia doreşte, legea prevede ca bărbatul să fie obligat să se spele pe dinţi.
 8.Tot în Minnesota este interzis ca un bărbat să întreţină relaţii sexuale cu un peşte viu. Această interdicţie nu este specificată şi în cazul femeilor.
 9.În Hong Kong, din punct de vedere legal, o femeie înşelată poate să îşi omoare soţul infidel, dar numai dacă reuşeşte acest lucru cu mâinile goale.
 10.În Virginia este interzis să ai activitate sexuală cu luminile aprinse.
 11.În statul american Nevada prostituţia este legalizată şi este ilegal să faci sex fără prezervativ.
 12.În Marea Britanie este ilegal să faci sex pe o motocicletă parcată, dar femeile au voie să vândă diverse produse şi să apară topless în public, dar unde credeţi? Doar în magazinele de peşti tropicali. Mai mult de atât, tot în Marea Britanie este ilegal ca un bărbat şi o femeie să facă sex pe scările unei biserici, după ce apune soarele.
13.Guvernul Australian interzice apariţia în reviste a femeilor cu sânii prea mici. Dacă acestea nu au cel puţin cupa A, par nişte copile şi ar putea stârni poftele pedofililor.
14.În Washington există o lege care interzice în mod expres relaţiile sexuale cu o persoană virgină (bărbat/femeie), indiferent de situaţie, chiar şi în noaptea nunţii.
 15.În hotelurile din Sioux Falls, South Dakota, fiecare cameră trebuie să aibă două paturi, aşezate la cel puţin un metru şi jumătate distanţă unul de celălalt. În aceste locaţii este interzis să faci sex în spaţiul dintre paturi, condiţie care se aplică cuplurilor care închiriază camerele pentru o singură noapte.
 16.Legea islamică interzice musulmanilor să se uite la organele genitale ale celor decedaţi, acestea fiind mereu acoperite cu o cărămidă sau cu o bucată de lemn.
 17.În Australia este permis sexul cu cangurii doar oamenilor aflaţi sub influenţa alcoolului.
 18.Poziţia “pe la spate” este interzisă prin lege în Massachusetts.
 19.În Florida este permisă prin lege doar poziţia misionarului, dar este strict interzis să săruţi femeia pe sâni în timpul penetrării.
20.Muzica erotică este interzisă în Uganda.

Sursa: Hotgen.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...