Cât poți să te bagi?

Publicat de Adina on sâmbătă, august 11, 2012


Caz: cunoști doi oameni, iar la un moment dat, ajung și ei să se cunoască între ei. Problema aici este că unul face parte din categoria așa nu, iar celălalt din categoria așa da.  Cât de normal este să îți exprimi punctul de vedere și să îi spui celui din a doua categorie să fugă mâncând pământ?

5 comentarii:

Comment by Lunca Ciprian on 12 august 2012 la 09:11

Sa-i explici ce?... ca trebuie sa fuga mancand pamant, in timp ce tu ramai totusi in preajma persoanei "asa nu"? Mie mi se pare ca ai ceva de ascuns, sincer sa fiu.

 
Comment by Cris Mary on 12 august 2012 la 13:37

Eu de obicei stau departe de aceste situatii, cel mult incerc sa ii evidentiez lucrurile si poate intelge el ca dracu e destul de negru :)

 
Comment by Adina on 12 august 2012 la 14:11

Cam la varianta asta m-aș gândi și eu. Dar după aia când particip la operațiunea smulgerea părului, mă simt oarecum vinovată...mai ales dacă spun...eu știam, dar am zis să nu mă bag!

 
Comment by Adina on 12 august 2012 la 14:13

A intra în contact tangențial cu persoana asa nu, nu înseamnă că rămân în preajma ei. Pur și simplu nu pot să las tot și să mă mut în Islanda...Dar s-a ntâmplat ca eu să cunosc acea persoană și în alte circumstanțe și să văd cum e.

 
Comment by Blog misto on 8 octombrie 2012 la 21:13

Salutare, ai o leapsa de compleatat. Vreau sa aflu mai multe despre persoanele carora le citesc blogul, iar tu te numeri printre ele. Vezi leapsa aici- http://www.mistocareala.ro/leapsa-25-cariera-de-blogger/ .

Astept confirmarea ca ai completat-o

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...