[2] Un suflet gol...

Publicat de Adina on duminică, ianuarie 22, 2012

[...] Ei sunt lumea lor acum,iar singura lege căreia se supun e pasiunea mistuitoare. Vor să o trăiască până la ultima vibrație și să rămână îmbrățișați până când trupurile lor goale vor fi mângâiate de primele razele ale soarelui...

Raze care nu întârzie să apară. Căldura lor care cade pe trupurile lor goale și care încă mai păstrează amintirea unei nopți rupte dintr-o altă lume. Nu vor să lase totul în urmă, ca o amintire frumoasă și să se lovească de normalitatea vieții.


Normalitate care până la urmă e în defavoarea lor total. În lumea aia reală, totul există. De la dezamăgiri până la suferință, lacrimi și tristețe.
Sunt conștieți că trebuie să și le asume și să le facă loc în sufletele lor.
El pleacă...ea rămâne. E în continuare goală. La fel se simte și în interior. Cu fiecare ușă pe care o închide el în urma lui, ea devine mai expusă decadenței sufletești. Niciodată nu îl privește când își adună tacticos hainele, pe care le pune pe el și pleacă. Nu îi adresează niciun cuvânt. Vorbele i se pare că minimizează intensitatea trăirilor și simțirilor ei, așa că ca poate doar să spere că vor fi simțite la nivel spiritual și atât. E minunat ce ascunde în sufletul ei, astfel că nu vrea să transforme totul într-o dragoste comercială și plină de clișee.
Nu îi va spune niciodată ”mai rămâi”. Nu vrea să cerșească nimic din ce el nu vrea și nu poate să îi ofere. E pregătită să își asume consecințele tăcerii ei. S-a hotărât să fie puternică. E puternică. În fața lui e foarte puternică. Ce se întâmplă însă în spatele ușilor închise rămâne la un nivel pe care încă nu sunt pregătiț să îl înfrunte...

Continuare aici


6 comentarii:

Comment by neydamn on 22 ianuarie 2012 la 04:09

No melodia e mult prea trista si mi-a ajuns pe noaptea asta de din astea triste... .fain scris ! Faina si melodia pana la urma :))

 
Comment by Adina Adeenah on 22 ianuarie 2012 la 04:13

Mă bucur că ți-a plăcut....Dacă te-a întristat...oarecum mă bucur, la modul că am reușit să transmit ceva până la urmă! :)
PS: Poți să îmi trimiți facturile de la psiholog pe mail :D

 
Comment by neydamn on 22 ianuarie 2012 la 06:11

Cum sa-ti explic ! Eu sunt psihologul si unul de succes chiar ! :D :))

 
Comment by delicii on 22 ianuarie 2012 la 16:53

foarte frumos scris ...imi place mult!

 
Comment by Adina Adeenah on 22 ianuarie 2012 la 18:14

Foarte bine, atunci, domn doctor! :))

 
Comment by Adina Adeenah on 22 ianuarie 2012 la 18:14

Mulțumesc mult, Loredana! :-* ești drăguță și îți mulțumesc mult că mă citești! :)

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...