Serial recomandat:John Doe

Publicat de Adina on miercuri, octombrie 26, 2011

In seara aceasta...navigand pe Internet de zor, imi aduc aminte de Vplay. Un site, pe care eu platesc un abonament VIP sa vad seriale online. Va recomand site-ul, e foarte fain.
Dar nu asta era ideea :)
Ma tot gandeam eu la ce seriale sa ma mai uit? Ca am tot vazut o gramada, altele mi-au placut, altele...nu prea. Si mi-e doar sa fiu prinsa iar de un serial, sa imi placa atat de mult incat sa nu mai vreau sa fac nimic altceva, sa imi doresc sa fiu si eu acolo, unde se intampla actiunea.
Si imi amintii de o recomandare:John Doe. Imi zic:what the fuck? Hai sa vad ce poate? Si a apucai sa ma uit la el. Ideea in sine e una foarte foarte faina:un ins(actorul care joaca si in Prison Break, rolul fratelui care trebuia eliberat)se trezeste intr-o padure, gol complet...Nu are nici cea mai vaga idee cine e si cum a ajuns acolo, in rest, insa stie TOT!

E un soi de..geniu in toate domeniile. Bineinteles ca incepe o cautare de "sine".
Un lucru ce mi-a atras atentia, e faptul ca vedea alb-negru. Doar anumite lucruri, persoane reusea sa le vada in culori. Inca nu stiu de ce,ca am vazut doar un episod :D
Ideea serialului mi se pare geniala. Tare as vrea sa "patesc" si eu asta! Si nu stiu de ce, dar nu mi-as canaliza energiile in a ma cauta pe mine. Probabil ar exista un motiv pentru care nu m-as mai "cunoaste". As explora lumea. As porni de la zero. Fara sa stiu nimic despre mine, dar sa stiu totul despre lumea din jurul meu...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...