De ce mi-am schimbat id-ul de YM!

Publicat de Adina on miercuri, septembrie 28, 2011

De ceva anisori, Yahoo Messenger vine la pachet cu toate activitatile zilnice pe care le intreprindem. Mancam, dormim, ne spalam, stam pe mess, iesim in oras, etc. Dupa ce am aprins calculatorul, primul lucru pe care il facem ne conectam pe mess, chiar daca am intrat pentru totul altceva. Parca nici o alta aplicatie nu ar mai merge, daca nu e “mess-ul” pornit.Toate bune si frumoase pana aici!


Ei, partea pe care eu nu o inteleg vine de abia acum. Sa zicem ca ai ceva treaba la computer, care nu accepta nici un deranj. Trebuie sa te concentrezi, trebuie sa faci un proiect ceva, ai nevoi de intimitate…atunci de ce dracu' mai intri pe mess? Hai sa zicem ca ti-a intrat in obisnuinta, sau ai setat “sign in automatically”. Cat de greu sa fie sa dai un “sign out”? Nici macar statusul de invisible nu se accepta!

Marea majoritate, oricat de ocupati a fi, nu ar “iesi de pe mess” nici in ruptul capului. Dar, gandindu-se ca daca isi trantesc un status gen “dnd”, gata, s-a terminat cu problemele. Pot sa ii injure in voie pe cei care indraznesc sa ii abordeze. DECI, draga folositor al mess-ului, daca intradevar ai treaba si nu doresti sa te buzz-uie nimeni, sign out! Promit ca nu iti ia mai mult de 5 secunde!

Cea de-a doua problema, si cea mai grava, e partea cu mass-urile! Le trimit,iar la sfarsit mai toate au terminatia “sorry pt cei cu dnd” MY GOD!!!! Opriti-va! Nu salvati copiii asa, nu aflati cine va iubeste si cine nu…si mai ales…nu imi da MIE mass, ca tu vrei ca Andreea sa iti aduca maine cartea la scoala! NU MA INTERESEAZA!!!!!!! Cum nici linkuri spre YouTube..Stiu sa il folosesc..daca am nevoi de ceva, stiu cum si unde sa caut! Poate ce TIE ti se pare “tare”, mie NU. Si in cele mai multe cazuri asa se intampla! Asa ca, va rog…nu mai continuati chestia asta atat de enervanta cu massurile! Nu castigati nimic! Ba mai mult, ganditi-va la timpul pe care il petreceti, impartasind tot felul de chestii cu persoane total neinteresate de ele!

Si acum ca am terminat ce am avut de zis..o sa ma “bag si eu pe mess” ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...