Ce e in sufletul tau?

Publicat de Adina on luni, august 29, 2011

Astazi cand mergeam sa imi cumpar tigari, avusai un soi de revelatie...Noi "ratam" foarte multi oameni si implicit foarte multe situatii.


Cum vine asta? Pai simplu...Hai sa ne gandim asa..Zilnic te intersectezi cu sute poate chiar mii de oameni in drumul tau spre scoala, servici si mai stiu eu ce. Cati dintre ei iti atrag atentia? Cu orice? Probabil doar cei care au un stil vestimentar diferit de cel adoptat de tine. Si atat. Cei care "aparent " sunt ca tine trec neobservati. Nu intorci capul dupa ei, nu te gandesti la ei nici macar o secunda, nu aici nici cea mai mica curiozitate atunci cand vine vorba de ei. Da, treburile zilnice parca sunt mai importante atunci si mai apasatoare. Dar totusi..te-ai gandit vreodata ca in spatele unui om care pare la fel de impovarat de lumea asta, se ascunde cineva, pentru tine? Sau ca trecet prin aceleasi sentimente ca si tine? Sau ca omul ala aparent anost pe care nu ai da doi bani, de fapt e omul care te face sa razi din tot sufletul?
Ce e trist, e faptul ca nu ai timp sa ii cunosti pe toti, nu poti sa ii opresti din drumul lor si sa ii intrebi : "scuza-ma, ce e in sufletul tau?"
Pentru asta ar merge un soi de program...pe care sa il instalam in noi...si sa avem un fel de bluetooth tot timpul pornit...care sa ne ajute sa detectam oamenii care ne intereseaza, si care ar fi pentru noi. Sa dai connect device...si gata. Scutesti multe!
Pe deoparte nu ar fi asa de interesant, ca s-ar elimina cu desavarsire procesul ala de "cunoastere" din prima faza. Proces care iti aduce de cele mai multe ori surprize. Dar cine mai are vreme de asa ceva?
Deci, avem vreun doritor sa se ocupe de partea asta cu softul? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...