Dragostea ca în filme

Publicat de Adina on duminică, februarie 26, 2012


Mai țineți minte când erați copii și vă uitați la filmele de dragoste? Cum visați să trăiți și voi astfel de povești?
Ei bine, unii renunțăm la a mai spera la ele, odată cu maturitatea, alții rămânem la fel de visători. În această ultimă categorie mă încadrez și eu. Nu știu de ce, dar cred și simt că se poate să trăiești o poveste de dragoste ca în filme.
Dar înainte de a te hazarda la a și pune lucrurile în practică, sunt niște ”mici chestiuțe” care nu trebuie uitate. Povestea de dragoste din film, se  desfășoară pe parcursul a maximum 3 ore. Totul se întâmpla repede, iar marea majoritatea a momentelor, sunt lăsate la mâna imaginației privitorului.


Ei bine, în viața reală nu e așa. Pentru a ajunge la acel ”happy ending”, e nevoie de luni sau poate ani de luptă, încredere, putere, speranță. E greu să îți păstrezi toate aceste sentimente intacte, dar nu imposibil. Ideea este să găsești motivația pentru a o face. Iar asta se găsește doar în tine, în sufletul tău, în visurile tale, în zâmbetele tale, în bătăile inimii...


Nimic nu e ușor. Iar ce e ușor, la fel de repede devine incolor pentru noi. Vrem sau nu să recunoaștem, dar ne place să luptăm. E în firea noastră. Vrem să știm că acea poveste pe care acum o trăim și e bine, e rezultatul unei munci comune. Ce înseamna asta? Lacrimi, dor, tristețe, frică, deznădejde, panică, teroare. Dar când toate astea sunt învinse, rezultatul e unul cu adevărat spectaculos.


Îmbrățișările vor fi mai calde, săruturile vor fi mai pasionale, privirile vor spune mai multe...asemeni personajelor din filmul tău de dragoste preferat. Așa că nu renunța! Dacă îți place să vizezi și crezi în astfel de povești, nu îți fie teamă să le trăiești, să le cauți, să le dorești...

6 comentarii:

Comment by Bianca Rus Lucia on 26 februarie 2012 la 19:56

Exista dragoste ca in filme, dar de cele mai multe ori nu are happy end ;)

 
Comment by Adina Adeenah on 26 februarie 2012 la 20:39

Păi aia nu mai e dragoste ca în filme :D

 
Comment by Zetu Harry Urban-constanta on 27 februarie 2012 la 01:01

Pot exista momente romantice ca in filme....dar doar momente :D

 
Comment by Andrei Cojocariu on 27 februarie 2012 la 16:12

Stiam eu ca, daca nu ma uit la filme romantice, am mai putine batai de cap. :)

 
Comment by Adrian Pascu on 11 martie 2012 la 02:57

Nimic nu e extrem de simplu dar nici extrem de complicat. Se poate sa ai o frumoasa poveste de dragoste insa cat de happy e fiecare depinde numai de asteptarile fiecaruia. Trebuie sa invatam sa apreciem lucrurile mici... pentru ca din ele se compune fericirea propriu zisa! :) daca ai lucrurile mari neslefuite s-ar putea sa-ti lipseasca lucrurile de care ziceam mai devreme. :)

 
Comment by Adrian Pascu on 11 martie 2012 la 02:58

Pot exista mai mult decat momente! Trebuie doar sa crezi! ;;)

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...