Stil masculin

Publicat de Adina on miercuri, ianuarie 04, 2012

Cum trebuie să fie îmbrăcat un bărbat să întorci capul după el pe stradă? Eu prefer bărbații eleganți, prietenei mele îi plac cei care adoptă un stil mai lejer...
Ție poate îți plac cei care se exprimă prin multe culori și accesorii. Până la urmă totul se rezumă la gusturi și percepție.


Cu toate astea, există bărbați în jurul nostru, care știu să își evidențieze foarte bine personalitatea, cu ajutorul stilului vestimentar. Și merită să fie cunoscuți și apreciați!


Pentru asta, cei de la Stil Masculin, vin şi cu o propunere mai mult decât interesantă pentru acest început de an, pe care aş dori să o susţin şi să o promovez. Pentru că merită. Într-o acţiune fără precedent, Stil Masculin îşi propune să găsească cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.



De ce acest concurs?
 Pentru că blogul are vechime, are nişte cititori, dar nu am văzut cunoştiinţele puse în practică. Divergenţe sunt destule şi ce ar fi să punem piciorul în prag o dată pentru totdeauna? Să vedem cine este aceea persoană care comentează şi ştie atât de multe. Această competiţie are rolul de a scoate în faţă bărbaţii bine îmbrăcaţi, pentru că ne-am săturat de ceea ce dictează moda şi de ţinutele comune care sunt prezente pe stradă.
Descriere concurs
Acest concurs are rolul de a desemna cel mai bine îmbrăcat bărbat din România. Concursul este împărţit în două etape: zonală şi finală. Competiţia zonală va avea loc aproape în fiecare judeţ, de unde va fi desemnat un câştigător care va reprezenta regiunea în finală. La competiţia finală vor participa doar câştigătorii ediţiilor zonale.”
Toate detaliile despre concurs le găsiți aici.
Vrem să vă cunoasțem, să vă apreciem, să fim mândre de voi!
Multă baftă!

2 comentarii:

Comment by Laci on 14 ianuarie 2012 la 21:30

Mersi pentru sustinere.

 
Comment by Adina Adeenah on 14 ianuarie 2012 la 21:54

Cu multă plăcere :)

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...