Concurs

Publicat de Adina on joi, decembrie 08, 2011




Cu mare drag va invit la un prim concurs organizat pe acest blog.  Concursul se adreseaza blogerilor din Targu Mures  si are drept premiu o invitatie de doua persoane la deschiderea Cinema City din Promenada Mall care va avea loc in data de 15.12.2011 incepand cu orele 19.00 .
Din proprie experienta va spun ca un astfel de eveniment este frumos si interesant, deoarece este organizat de o echipa minunata de oameni de la Cinema City si New Age Media.

Programul  acestei deschideri este :

19.00 Receptie deschidere
19.15 Momente artistice
19.45 Ceremonia taierii panglicii
20.00 Debutul filmelor in Sali

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa  postezi pe blogul tau un articol in care sa ne spui care este filmul tau preferat si de ce este filmul tau preferat, sa pui un link catre  Blogevent.ro astfel incat sa-ti putem vedea povestea.
Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti prin random in data de 13.11.2011 si castigatorul va primi o invitatie de doua persoane la acest frumos eveniment si detaliile necesare.
Ultimul lucru pe care il dorim este ca cel/cea care castiga sa posteze un articol despre cum s-a distrat  si poze de la eveniment astfel incat sa le putem prezenta si cititorilor nostri . 

Concurs organizat de BlogEvent

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...