Dragostea la oameni

Publicat de Adina on marți, noiembrie 15, 2011

Voi ati observat ca atunci cand oamenii se indragostesc, o iau razna de tot? Cred ca se produce un scurt-circuit in creierele lor si gata...nu mai ai ce sa le faci.


Se transforma...Femeile au tendinta de a se aranja excesiv de mult, barbatii se transforma in niste duri si multi dintre ei, pentru a nu se da de gol ca i-a lovit Cupidon chiar intre ochi, prefera sa adopte o atitudine ostila fata de norocoasa domnisoara. Asta e stadiul incipient...cand te indragostesti, dar nu recunosti:)


In cazul in care te-ai indragostit de persoana care a facut acelasi lucru fata de tine...norocul vostru.:)Atunci incepe partea cea mai frumoasa a relatiei. Cunoasterea.Cand tot ce zice domnul e mai veridic decat Biblia.


El e cel mai destept, cel mai amuzant, cel mai frumos, cel mai sexi, miroase cel mai bine, saruta cel mai bine. Te face sa te simti cel mai bine. Atunci cred ca ar fi in stare sa te convinga si ca cerul e verde, iar apa nu te uda. Crezi tot! Esti ca o caprioara salvata din ghearele leopardului...Te simti mica, neputincioasa, inima iti bate incat simti ca iti sare din piept.


Urmatoarea etapa e cea a primului "te iubesc". Simti ca poti zbura...si mai-mai sa te si arunci de pe o cladire sa le demonstrezi celorlati ca asa e. Lumea toata e a ta. Omenii brusc devin frumosi, de treaba. "Love is in the air...". Te vezi alaturi de el, cu 5 copii, 2 caini si o casa cu garduri albe.


Va mutati impreuna..ca si asa deja ti-ai dus toate hainele la el, sau si le-a adus pe ale lui la tine. Gatiti impreuna, faceti sex nebun in toata casa..Deja prietenii va stiu ca si cuplu stabil. Faceti planuri de concedii, va cunoasteti parintii, v-ati vazut si in cele mai crunte dimineti...


Anii trec...si in unele cazuri, ceva se intampla. Unii merg pe drumul asta pana cand o sa ii lase bastonul...altii o iau de la capat...se reindragostesc...si povestea se repeta. De ce?

6 comentarii:

Comment by oprean on 16 noiembrie 2011 la 10:35

Probabil ca atunci cand ne indragostim nu mai gandim deloc...probabil vi s-a intamplat sa dati un sftat unui prieten/prietene cum ca cel cu care sta nu e bun si sa se supere pana afla cruntul adevar...omul nu mai este rational cand se indragosteste...in concluzie care ar mai fi farmecul? :)

 
Comment by album on 16 noiembrie 2011 la 20:21

... da stiu sentimentul .. :) . Asta este.

 
Comment by C.L.M. on 16 noiembrie 2011 la 22:50

iti dau un raspuns simplu: " Dragostea este un sentiment care vine in galop si dispare in varful picioarelor.” – Tudor Musatescu

:D

 
Comment by Jurnal deschis on 16 noiembrie 2011 la 23:18

@C.L.M.-da..ai mare dreptate. Dar de ce dispare in unele cazuri, iar in altele nu? :)
@Alex:da, asa e , omul isi pierde mintile cand se indragosteste. Asta e un farmec?Sa iti pierzi mintile? :)

 
Comment by C.L.M. on 16 noiembrie 2011 la 23:54

pai depinde de om:) uneori este mai puternica, alteori este ceva doar de moment asociat cu obisnuinta... atunci cred ca se transforma in atasament:)

 
Comment by Gratian on 17 noiembrie 2011 la 13:20

Pentru ca avem posibilitatea de a alege si comportamente/gandiri diferite. Pana si batranii ăia pe care ii vezi tinându-se de mana la 70 de ani au trecut prin multe. Noi vedem la ei finalitatea, insa drumul parcurs pana acolo a fost poate, uneori, dureros din punct de vedere sentimental.

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...