Luatorul de decizii

Publicat de Adina on sâmbătă, octombrie 29, 2011

Tocmai ma gandeam acum cateva zile, ca as vrea sa existe o meserie:luatorul de decizii. Ce inseamna mai exact? Luam una bucata persoana, femeie, barbat, nu conteaza...si il/o punem strategic in viata noastra.
Bineinteles ca il/o si remuneram considerabil:)
Si ce face luatorul de decizii? Dupa cum ii spune si titlul:ia decizii....in locul nostru. Bine, pentru a lua cea mai buna decizie, ar cam trebui se cam transforme in umbra noastra. Pe mine una nu m-ar deranja.
Si de fiecare data cand apare o situatie in care trebuie sa decizi ceva destul de important...te intorci frumos, ii faci loc si il/o inviti in fata. Sa ia cea mai buna decizie si sa si si-o asume.
Ma si gandeam la o situatie...esti implicat intr-o relatie, la un momentdat te enerveaza partenerul si nu stii cum sa ii spui. Merge luatorul tau de decizii la el la usa, bate frumos, intreaba de el...si cand are confirmarea ca e persoana potrivita, ii da vestea:Domnul Gheorghita, s-a decis ca nu mai aveti prietena! Ne pare rau. O zi buna, la revedere!
Ce meserie necesara! :)) Cred ca as practica-o si eu....tinand cont de faptul ca sunt experta in a lua decizii pentru altii, dar sunt jalnica atunci cand e vorba de deciziile mele:)
Mai e cineva interesat? Ca daca e , vedem cum facem sa organizam si niste cursuri de formare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...