Un BAC al drac'

Publicat de Adina on luni, septembrie 05, 2011

A trecut si cea de-a doua sesiune a BAC-ului din aceasta vara. Trist, de-a dreptul. Rezultatele finale:din 5 elevi, 4 au picat cu brio. Am vazut ca au existat si note de 0.:))





Cea mai tare, pana la urma a fost reactia liceenilor. O domnita a fost intrebata ce are de gand sa faca in continuare. A raspuns senina si fericita:"Nu stiu, nimic interesant, o sa ma apuc de scoala de soferi!" O alta tanti a fost intrebata de ce nu a invatat in timpul verii. Asta parca si mai senina ca viitoarea soferita, a raspuns cat se poate de sincer: "Pai nu prea am avut timp, ca am fost la mare, am iesit cu fetele in oras".Un grup de trei domni respectabili, glumeau pe seama, ca toti trei, au reusit sa ia 10...IMPREUNA!! Da, amuzant. Ha ha ha!
Fete care isi sunau parintii sa le dea rezultatele la BAC de pe BlackBerry, dupa care se urcau un Mertane si se duceau la suc cu fetele..ca de, ce sa mai si faca  la liceu?
Baieti cu ceasuri la mana, mai scumpe ca salariul mediu pe economie...isi spuneau notele:3.25 la mate, 1.50 la romana...
Parinti care dadeau vina pe profesori, ca "trebuia sa ii mai lase si pe ei sa copieze, ca stia ca e greu". Ai dracu' profesori!!
Ce planuri au in continuare? Sa se faca someri...."ce, 2 milioane juma' pe luna, nu-s bani?"


Nu mai am nimic de zis...Asta e generatia hifaivului, feisbucului si mesului. Si ma refer la tineri care doar asta fac. Postarile de pe wall-ul prietenilor sunt singurele "carti" pe care le-au citi in viata lor si pe care le vor citi si de acum in colo. Genaratia care s-a certat definitiv cu cratima, generatia care se chinuie sa reinventeze gramatica limbii roamane, generatia care se autointituleaza bazata, mafioata,yubita, sm3k3ru', sukaru' etc.


Si de ce trebuie sa le platesc EU somajul?

1 comentarii:

Comment by Anonim on 5 septembrie 2011 la 20:43
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...