Minciuni femeiesti!

Publicat de Adina on marți, septembrie 13, 2011

Am gasit pe un site, un articol destul de funny, as zice eu:).
E un top facut cu primele 10 minciuni spuse de femei. Mda..nu zic, chiar le spunem. Dar cumva m-a impins o chestie femeiasca, sa le si aduc o mica explicatie.
Here they go:







Top 10 minciuni ale femeilor

1. Nu marimea conteaza.
Acum ce sa ii si spui lu' saracu Gigel,care are organul din dotare mai mic decat 
tocul de la pantofii sai fara toc? Femeilor le pare rau in general de sentimentele celor din jur. Si prefera o mica denaturare a adevarului, decat sa ii zica verde in fata:Ba, ai puta mica!!!
2. Nu sexul conteaza.
Daca o femeie recunoaste ca sexul conteaza pentru ea, e privita, sa zicem ciudat. S-a creat cumva imaginea aia despre femeie, cum ca...ea nu vrea sex, ea nu vorbeste despre asta, ei nu ii place sexul. VRONG!!!!


3. Nu am fantezii.
Cu tine, poate, cel caruia ii zice asta!In general, mie, personal mi se pare ca femeile au o imaginatie foarte bogata. Din toate punctele de vedere.Sau, poate unele prefera sa spuna ca "nu au fantezii", pentru a nu fi puse in situatia in care trebuie sa le si expuna.... 4. Era la reducere.
Cand vine acasa, fericita nevoie mare, cu 7 plase de genti, rujuri si pantofi si te vede pe tine masurand-o din priviri, si nu in sensul bun..ce sa mai si zica saraca? "Pui, erau la reducere toate. In loc de 2000 de lei, am dar 1900 pe ele. Ce, nu e o afacere?:)"
5. Nu imi plac cuvintele murdare.

Corect. Nu ii plac cuvintele murdare spuse in plina zi, in timp ce ea face ciorba, sau ii aduce pe ai mici de la gradinita! Dar spune-i-le tu atunci cand e cazul, si sa vezi ce ii mai plac!;)Dar tot nu va recunoaste ;)
6. Ma doare capul.

Daca iti spune ca nu are chef, te superi. Daca iti spune ca e in perioada aia, intrebi:"iar"?Daca iti spune ca e nervoasa pe tine, o sa ii spui ca e nebuna. Asa ca alege calea cea mai simpla...din punctul ei de vedere :D
7. Sunt obosita.

Ei, asta s-ar putea sa fie adevarata cateodata. Sau, sa aiba aceleasi ascunzisuri ca la punctul anterior :)Sau sa fi folosit scuza cu "ma doare capul" atat de des, incat simte nevoia de ...ceva nou:)
8. E doar un prieten.

Sau poate ea chiar il vede asa.Si nu isi da seama saracuta de ea, ca acel coleg de la lucru care ii sare in ajutor si atunci cand i s-a rupt unghia, are de fapt planuri marete cu ea.Sau, nu are chef de explicatii suplimentare ;)

9. Nu as schimba nimic la tine.

Daca iti spune asta din proprie initativa, e de bine. Nu te minte! Dar daca o intrebi tu chestia asta, asa, din senin...exista mai multe variante pentru care iti raspunde asta:nu are timp sa iti faca lista cu ce ar schimba ea la tine, asa ca evita discutia pe alta data,sau i se pare ceva suspect..si vrea sa mai cerceteze cazul pana cand o sa iti dea un raspuns clar!
10. Sunt gata in 5 minute.

Depinde in ce monent al pregatelii iti spune asta. Daca atunci a iesit de la dus si e cu prosopul pe cap(semn ca si-a spalat parul)...te compatimesc. Stie ca te enervezi daca iti zice ca mai dureaza cel putin 2 ore, asa ca prefera sa...schimbe ea regulile timpului..sau macar sa incerce :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...