De ce imi place Pitbull?

Publicat de Adina on marți, august 16, 2011

Am observat zilele astea o anuminta...placere, ce mi-a rasarit printre placeri...si mi se pare oarecum ciudata, tinand cont de faptul ca nu ma caractertizeaza mai deloc.
Placerea respectiva face parte din sfera muzicala...Bine naiba ca nu s-a instaurat in alte parti ale vietii mele :) Da, si sa revenim la subiect..Placerea de care va ziceam se numeste Pitbull. Da, e insul ala chel, cu ochelari, costum si care are cate un featuring cu toate vedetele si nevedetele pamantului. Stau si ma gandesc asa ca omul:de ce imi place? Adica, nu imi aduc aminte sa fii avut vreodata o afinitate ascunsa pentru barbatii far' de par..ba din potriva. In plus de asta, nu e nici nu stiu ce cantaret. De fapt nu e mai deloc. Tot timpul omul asta vorbeste, nu canta.Si in plus de asta nici nu e nu stiu ce aratare de om...Si totusi?
Pentru asta, o sa ma intorc putin in timp...

Cand a aparut...dracu' mai stie. Eu imi amintesc cand l-am reperat eu prima oara. Stiu ca eram cu o seara inainte de Revelion...intr-un anume an(memoria te lasa de la o anumita varsta)...si ne uitam ca soarecii pe U sau...MTV..sau ceva program muzical. Si apare domnul asta. Pe atunci avea melodia aia "Room Service". Si stau si ma uit. Si nu stiu de ce naiba, dar am ramas oarecum hipnotizata...Adica, melodia in sine e culmea comercialismului in domeniu muzical...In afara de multe fete sexy sa zicem nu vezi mai nimic. Iar versurile...Dumnezeule..mai bine iti anulezi cunostintele de engleza in momentul ala. E mai bine :)Si totusi, mie imi place....


Mda...episodul doi. Urmatoarea aparitie incantatoare a fost cu Miss Lopez in chestia aia juma' remix de Lambada, juma' altceva. Nici acolo nu exceleaza cu nimic. Aparitia dansului e identica primei aparitii. La fel...el vorbeste, danseaza in stilul lui, e inconjurat de gagici frumoase. La fel de comercial totul. Si totusi..mie tot imi place!

Ei, si apogeul a fost atins la featuring-ul lui cu Marc Anthony "Rain Over Me" Si fratele meu, nu stiu ce i-a facut si lu'ala, ca acum si pigmeul de Marc mi se pare oarecum sexos. Eu, care pana acum nu as fi dat nici o felie de branza(nu imi place branza)pe el.Si uita-te cum ajung eu sa il vad frumos pe asta a lu' Anthony. Clar, Pitbull e de vina. Si imi revine in minte intrebarea obsesiva...DE CE?Ma ajuta si pe mine cineva cu vreo sugestie?Sau nu stiu...o explicatie cat de cat plauzibila?...Multumesc anticipat! :)




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...