Curvele de 15 ani

Publicat de Adina on marți, septembrie 06, 2011

O veche postare pe un blog si mai vechi :) Mi s-a parut funny cand am recitit-o :)

Dimineata. Aproximativ 10.20. Ies fericita din bloc. Doar e o noua zi in care pot merge la lucru, si face societatii un bine. Ca de obicei ma consider in intarziere, cu toate ca incep lucrul la 11, tramvaiul vine la si jumate’ ajung la si 45 acolo. Deci as avea timp berechet sa imi beau si cafeau, sa imi fumez si tigara.


Dar totusi, ma indrept spre statia de taxi. Asta dupa ce arunc o privire pe liniile de tramvai(in sinea mea ma rog sa nu vad tramvaiul venind, ca dupa aia sa am mustrari de constiinta ca iar am dat bani pe taxi). Nocrocul meu, nu vad nimic venind, asa ca ma consider indreptatita sa iau taxi.
Niciodata nu am pretentii la nu stiu ce firme.Asa ca ma urc in primul taxi. Deja imi stiu poezia. Pe Circumvalatiunii, la Bosch, va rog,unde era inainte Domo. Nimeresc un batranel aparent simpaticut. Pornim. Nu trec nici 2 minute din calatorie, si mosulica se intoarce la mine cu o fata foarte expresiva:Domnisoara, fetele astea din ziua de azi sunt niste curve. TOATE! Tine el sa sublinieze.
Imi ridic o spranceana intrebatoare, in asteptarea unei explicatii/continuari a povestii(simteam ca va urma una)
Si incepe nenicul sa imi povesteasca cum o fata de 15 ani l-a prostit pe el sa se culce cu ea, dupa care i-a cerut 5 milioane ca sa nu mearga sa spuna la politie “Iar eu, ce sa fac, a trebuit sa ii dau. M-a santajat mucoasa aia mica. Dar pana la urma tot eu i-am picat cu tronc. Asta e clar. Ca mi-a si zis :tataie, eu iti iau tie banii, dar de culcat o sa ma mai culc cu tine si altadata, si nu o sa iti mai cer bani” In timp ce imi cita din marea mica filozoafa, mosulica-taximetrica se uita la mine incantat…Cand sa se apuce sa imi spuna probabbil si o prelungire a povestii, i-o tai scurt:daca puteti opri aici pe dreapta, e perfect.
Si nu, nu i-am zis asta ca nu mai suportam confesiunile unui batran octogenar ce traieste intr-o lume putin imaginara, dar eu chiar ajunsesem la lucru. Ii platesc la om, ii las si ciubuc (nu de alta, dar poate il mai “seduce” curva aia de 15 ani iar. Si banut cu banut, asa strangi 5 milioane :) )
Ies din taxi si ma indrept oripilata spre cladirea Bosch-ului, sa imi incep o noua zi…cu gandul inca la ce poveste fusesem supusa ascultarii :)
Pupici si…luati tramvaiul. E mai sigur!

1 comentarii:

Comment by Cristian on 12 iulie 2014 la 18:44

:P

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...