Bărbații ar mima orgasmul?

Publicat de Adina on vineri, februarie 01, 2013



E foarte bine cunoscut faptul că femeile mimează orgasmul. Nu despre asta vreau să discut acum. Ci despre faptul că bărbații nu îl mimează...pentru că nu au cum.

Întrebarea mea e următoarea: dacă ar fi posibil acest lucru, oare ei l-ar mima?

Aruncând o privirea la partea masculină a populației, îmi dau seama că bărbații în general cer cu o mai mare ușurință ceea ce cred că li se cuvine și o fac într-un mod cât de poate de direct, de cele mai multe ori.

Pentru femei, în general, totul e complicat. Inclusiv să explice ce anume nu a fost bine în pat. Pentru că ea are o întreagă poveste, care de cele mai multe ori nici ei nu îi e foarte clară, dar barem celui de lângă ea?

Bărbații, în schimb au tendința de a simplifica totul. Tendință care nu e neapărat una rea. Iar în cazul unui orgasm, pentru ei cred că ar fi foarte ușor să spună: eu nu am avut orgasm, hai să mai încercăm, decât să se lase păgubași și să se îndrepte spre o stare de normalizare a situației.




2 comentarii:

Comment by javra on 1 februarie 2013 la 19:48

Păi normalizarea situaţiei ar însemna să aibă şi bărbatul orgasm...
Dar, de obicei, problema asta nu există, fiindcă femeia poate rămâne nesatisfăcută, nu bărbatul, care ajunge mai repede la orgasm.
Femeile au nevoie de un preludiu mai lung, iar bărbatul riscă să ejaculeze înainte să înceapă...

 
Comment by Lavinia Monica on 2 februarie 2013 la 20:31

eh, barbatii pana nu ajung la orgasm nu se lasa :))

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...