Mamele nasc pungi de gunoi?

Publicat de Adina on luni, ianuarie 28, 2013


Tot am văzut în ultimul timp la televizor destul de multe știri, care vizau mamele ce iți abandonează bebelușii. Ultimul caz de genul, s-a petrecut la Oradea, unde o doamnă mamă, a născut acasă, după care s-a hotărât că nu mai are nevoie de bebeluș, așa că l-a pus frumos într-o plasă și l-a aruncat la un coș de gunoi din incinta unui spital.

Mama este căutată de poliție și dacă va fi găsită vinovată, va fi acuzată de abandon.

În astfel de cazuri, când aș găsi-o pe mama respectivă, aș steriliza-o. Foarte simplu. Nu ești în stare să ai grijă de un copil pe care l-ai conceput (aia ce ți-a mai plăcut), l-ai purta în pântece și l-ai născut, păi atunci cu siguranță nu mai are rost să faci astfel de încercări. Te poți juca cu ce vrei tu, dar nu cu viața cuiva!

În România din păcate, sunt din ce în ce mai dese astfel de cazuri. Într-o lume în care există atâtea metode de contracepție, încă există femei care aduc pe lume copii pe care nu și-i doresc. 

Acești copii abandonați ca o pungă de gunoi, vor îngroșa rândurile infractorilor, criminalilor, demenților...și asta pentru că cineva, cândva nu a avut nevoie de ei;dar de sex pentru a-i concepe a avut nevoie...fără să se gândească la consecințe.


10 comentarii:

Comment by GCM. on 28 ianuarie 2013 la 20:14

Educatia lipseste cu desavarsire, accesul la sistemul sanitar se restrange din ce in ce mai mult raportat la nivelul de trai (japca de coplata este doar un exemplu), ONG-urile lui peste prajit fac doar campanii sterile si de obicei "impotriva" a ceva, nicidecum de informare si educare.

Idiotii care transpira 5 minute sunt poate ultimii care ar trebui blamati pentru sarcinile nedorite avand singura vina de a fi prosti. Cat despre abandon, in conditiile in care ii pui viata in pericol copilului: Tentativa de omor din punctul meu de vedere.

 
Comment by Adina on 28 ianuarie 2013 la 20:21

Da, ai dreptate. Din moment ce îl lași într-un coș de gunoi, clar ai dorit să moară. Că l-a găsit cineva...norocul bebelușului! Dar tu ca mamă nu prea te-ai gândit la binele lui...

 
Comment by Spanac on 28 ianuarie 2013 la 20:23

am scris pe tema asta un articol care a atras multe controverse.

http://spanac.eu/dilema-nasterii-si-a-avortului/

din pacate asemenea animale ar trebuie omorate cu sange rece...

 
Comment by javra on 28 ianuarie 2013 la 20:46

S-ar putea să-i şi convină sterilizarea...

 
Comment by Adina on 28 ianuarie 2013 la 20:54

Dar pe banii ei, nu ai mei. Ca nu e problema mea că ei doar îi place să facă sex și atât. Nu are bani pentru asta? Nicio problemă..la săpat de șanțuri, la spălat de străzi...găsim o variantă!

 
Comment by GCM. on 28 ianuarie 2013 la 20:57

Neah, eu zic ca mai bine sa fie sterilizata pe banii tai decat sa-i cresti copilul pe banii tai.

 
Comment by Adina on 28 ianuarie 2013 la 21:00

Na, că mi-am mai dat și eu cu părerea :)

 
Comment by Adina on 28 ianuarie 2013 la 22:11

Sau mai bine să meargă la pușcărie, cum ai propus tu! Pentru asta aș fi de acord să plătesc!

 
Comment by GCM. on 28 ianuarie 2013 la 22:14

Sa mearga la puscarie si sa aiva drept la vizite conjugale, sa mai transpire 5 minute si sa mai faca inca un copil.

 
Comment by Adina on 1 februarie 2013 la 17:10

Pai inainte de a o baga la puscarie, te asiguri ca e sterilizata..si ca nu mai exista riscul sa ramana iar insarcinata...

 

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...